Neki od naših kupaca.

Kaj počnemo.

Splet je pogosto vaš prvi stik s potencialnimi strankami in zadnja postaja pred dejanskim nakupom ali obiskom poslovalnice. Z natančimi in ažurnimi podatki o svojem podjetju na vseh spletnih kanalih lahko enostavno pretvorite lokalne kupce v prodajne rezultate.

Najnaprednejša storitev za lokacijski marketing vam omogoča, da optimizirate svojo spletno prisotnost na vseh spletnih iskalnikih, pomembnejših online zemljevidih, mobilnih napravah in navigacijskih sistemih.

Hitro in enostavno do novih strank.

Poskrbite, da je vaše podjetje tisto, ki ga stranke najdejo in nato izberejo medtem ko iščejo bližnje ponudnike. Povežite z vašimi kupci in upravljajte z vašo spletno prisotnostjo na enem mestu. 

ŽELIM NOVE STRANKE

97 % strank išče lokalne ponudnike na spletu ali mobilnih napravah.

76 % lokalnih iskanj se zaključi s klicem ali obiskom v roku 24 ur.

50 % strank izgubi zaupanje v podjetje, če so podatki na spletu napačni.

Bodite povsod, kjer vas stranke iščejo.

Objavite vaše podjetje v največji partnerski mreži online zemljevidov, navigacijskih baz in spletnih imenikov, kakor tudi v tovarniško nameščenih navigacijah v avtomobilih, ter vseh najbolj priljubljenih mobilnih aplikacijah na pametnih telefonih.

Prihranite čas s hitrimi posodobivami.

Enostavno posodabljajte vaše ključne podatke preko enega centralnega profila in prihranite vaš dragocen čas. Objavite lahko tudi dodatne vsebine, kot so logotip, fotografije in ključne besede, dodatne storitve na lokaciji… Hitro, enostavno in učinkovito.

Zmanjšajte stroške oglaševanja.

Naša spletna aplikacija v nekaj trenutkih avtomatsko sinhronizira podatke o vašem podjetju v celotnem spletnem ekosistemu. Stranke vas tako lahko najdejo praktično povsod na spletu, hkrati pa prihranite denar, ki bi ga sicer namenili za klasično oglaševanje.

Povečajte zaupanje v vaše podjetje.

Prikazovanje ažurnih in sinhroniziranih podatkov na vseh platformah vam prinese večje zaupanje in s tem boljše pozicioniranje v Googlu in ostalih isklanikih. Posledično pa seveda pogostejše prikazovanje med isklanimi rezultati in več strank na vaši lokaciji.

Imejte popoln nadzor nad svojimi podatki.

GeoSplet vam nudi popoln nadzor nad vašo spletno prisotnostjo. Lokacije podjetja, ki so vpisane v naš sistem, dobijo na vseh platformah verificiran status in so zaščitene pred spreminjanjem s strani tretjih oseb.

Spremljajte kako vaš posel raste.

Spremljajte kako se izboljšuje vaša vidnost na spletu ter koliko prikazov se zaključi s klicem ali obiskom posamezne lokacije. S priporočili za izboljšave pa lahko še dodatno optimizirate svojo spletno prisotnost.

Največja partnerska mreža spletnih platform.

Kaj pravijo naši kupci.

“Odkar uporabljamo storitev GeoSplet naši kupci enostavno najdejo našo lokacijo, naše vsebine pa so vidne in uskajene povsod na spletu. Če želimo karkoli posodobit,  lahko to uredimo kadarkoli,  hitro in enostavno s pomočjo njihove spletne aplikacije.”

 

MAJA VIDMAR, marketing - Shopping Center Citypark

V samo nekaj minutah smo objavili skoraj 500 lokacij v Facebooku, hkrati pa poenotili podatke na ostalih pomembnih spletnih platformah.  GeoSplet je izredno poenostavil upravljanje digitalne prisotnosti naših lokacij. Posodabljanje podatkov, ki je bilo prej manualno sedaj poteka avtomatizirano. 

 

TADEJ BOKAN, Digital Marketing Professional - Pošta Slovenije

Izbrali smo partnerja, ki nudi najnaprednejšo storitev za lokacijski marketing. Ko smo odprli novo enoto v Zagrebu nas ni bilo mogoče najti praktično nikjer.  S pomočjo GeoSpleta smo hitro objavili in optimizirali naše vsebine na spletu. Rezultati so odlični, kar lahko spremljamo tudi v spletni analitiki.

 

IVANA LADIŠIĆ , Sales & Marketing Manager - International Business Hotel

POVEČAJTE VIDNOST

ZAČNIMO

Spletna aplikacija za lokacijski marketing.

Zasnovana tako, da vam prihrani čas in denar.

  • En profil za vse vaše vpise!
  • Neomejen dostop (24/7)!
  • Avtomatska sinhronizacija podatkov!

  • Posodobitve v realnem času!

  • Spremljanje statusov vpisov!

  • Statistika vaše uspešnosti