Facebook je najpopularnejše družbeno omrežje uporabnikom omogoča enostavno iskanje restavracij, hotelov, lokalov in druge ponudbe.

Facebook  je tudi iskalnik lokalnih podjetij, katerim omogoča umestitev v ustrezne dejavnosti ter predstavitev ponudbe s opisom, slikami ter video in ostalimi vsebinami. Uporabnikom pa omogoča, da se na podlagi lokacije, kjer se nahajajo, relevantnega profila podjetja in ponudbe ter priporočil prijateljev enostavneje odločajo za ustezno ponudbo.

Facebook Places Directory Slovenia


Kako deluje?

Storitev najprej zahteva izbiro mesta ali lokacije, nato pa Facebook uporabniku predstavi aktualno ponudbo na podlagi točnosti podatkov, dogajanja, akcijske ponudbe ter priporočil in ocen prijateljev uporabnika.

 


Uporabniki zahtevajo točne in posodobljene podatke

Da se uporabniki Facebook-a odločijo za vas, odslej enostavno morate skrbeti za točnost objavljenih podatkov na poslovnem profilu. Pomembno je da so naziv, naslov, telefonska številka in ostali  kontaktni podatki točni in NAP konsistentni. Ostali podatki, kot so delovni čas, ustrezne kategorije dejavnosti, fotografije in posnetki, opisi ali promocije pa vedno posodobljeni.

Preverite podatke na Facebook profilu

Mnogo podjetij se predstavlja in izvaja promocijo preko osebnega in ne poslovnega profila. V tem primeru vas Facebook ne bo zaznal kot podjetje. Zato je za vašo promocijo nujno, da ustvarite poslovni profil podjetja in ga opremite z vsemi ključnimi in dodatnimi podatki.  Poslovni Facebook profil vam lahko pomagamo ustvariti tudi mi. Kontatkirajte nas. 

Kateri podatki vam lahko pomagajo do večje vidnosti?

  • Opis lokacije in dodatni podatki na poslovnem spletnem profilu
  • Slike lokacije in dogajanja
  • Všečki lokacije, Ocene in priporočila uporabnikov
  • Objavljen točen delovni čas
  • Objava menijev in cen za restavracije
  • Dogodki in dogajanje


Kot kaže, se bo uporaba Facebook-a na področju iskanja lokalnih podjetij še povečevala, zato je pomembno da se na to čimprej pripravite.

Z nami do profesionalne predstavitve podjetja na Facebook-u !

Obstaja možnost se vaše podjetje že nahaja Facebook-u, saj Facebook samostojno pridobiva informacije iz različnih virov. Vendar za učinkovit prikaz in ustreznost podatkov morate poskrbeti sami in profil opremiti z vašimi aktualnimi podatki in vsebinami, kot so telefon, fotografije, opis, odpiralni časi, kategorijami…

Ko dodate prave podatke, se vaše možnosti, da se pojavite med rezultati na prvi strani povečajo.


Še nimate Facebook strani podjetja?

Vnesete samo vaše osnovne podatke. Vse ostalo naredimo mi!

V nekaj minutah vnesete vaše osnovne podatke, dodate fotografije in ostale za stranke pomemembne informacije. Vse ostalo uredimo mi. Vaš poslovni Facebook profil bo vzpostavljen in vaš za vedno.Za vse dodatne informacije in pomoč smo z veseljem na voljo po telefonu +386 30 278 386 ali enostavno pošljite povpraševanje.


 

[av_gallery ids=’5441,5440,5439,5437,5428,5410,5407,4634,4632′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’square’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ av_uid=’av-btkiy’]