Lokalno iskanje. Priložnost za podjetja.


Primer lokalnega iskanja je: iskanje namestitve in restavracije v kraju, v katerem preživljate počitnice.


To je le en izmed milijonov primerov lokalnega iskanja dnevno. Ljudje iščejo informacije vedno in povsod. Na iskalnikih, spletnih zemljevidih, GPS navigacijah in družbenih omrežjih. Zahtevajo točne kontaktne informacije, ki jih pridobijo na spletu, nakup pa opravijo osebno, na lokaciji ponudnika. Vedno več kupcev najde ponudnika na svoji mobilni napravi in kar 77% opravi klic ali obisk že v naslednji uri.

Primeri iskanja:

  • “hotel maribor”
  • “restaurant ljubljana”
  • “cvetličarna portorož” …

Ljudje največkrat iščemo storitev v povezavi s krajem. Zato je za vsa podjetja (trgovina, hotel, restavracija, delavnica, …), vedno bolj pomembno, če ne že nujno za obstoj, da so profesionalno prikazani med zadetki.

Da to dosežete, je potrebno imeti vse ključne podatke vpisane in urejene na vseh poslovnih imenikih, GPS in spletnih zemljevidih ter spletnih družbenih omrežjih.

 Kako izpostaviti vašo lokacijo kupcem, ki se nahajajo v vaši neposredni bližini?

Za dobro vidnost vaše lokacije je potrebno slediti določenim pravilom in smernicam, predvsem pa redno skrbeti za točnost ključnih podatkov na vseh imenikih, seznamih in profilih oz. jih vpisati tam, kjer še niste prisotni!

Ključni podatki za dobro vidnost lokacije oz. podjetja so:

  • Naziv lokacije
  • Točen naslov
  • Kontaktni podatki
    telefon, fax, e-naslov, spletna stran
  • Dejavnost

Upravljanje teh podatkov postaja vedno bolj zahtevno, saj morajo biti na vseh spletnih storitvah in zemljevidih enaki. Do zmede pa ponavadi prihaja pri posodabljanju katerega izmed ključnih podatkov podjetja.

Z urejenimi dodatnimi podatki – logotipom, slikami, odpiralnimi časi, dodatnimi dejavnostmi in načini plačila, pa strankam omogočite, da se še hitreje odločijo za vas.


Izboljšajte vaše rezultate na spletu!

Omogočamo vam hiter in enostaven vpis lokacije na vse najpomembnejše in ključne imenike in zemljevide. V le nekaj minutah podatke vpišete in objavite na GPS napravah in aplikacijah ter avtomobilskih navigacijah ter  na spletnih profilih in imenikih Google My Business, Google Maps, Here, Apple maps, TomTom, Foursquare, Navmii…

Vašo lokacijo lahko vpišete tukaj!

Vnesete samo podatke o lokaciji. Vse ostalo naredimo mi.

Ustvarite profesionalni prikaz in boljšo vidnost lokacije podjetja.

Pokličite nas ali nam pišite na info@geosplet.com.  Z veseljem vam sveteujemo in pomagamo, da postanete vidni na zemljevidih, omrežjih in iskalnikih!

 

Vpis podatkov na splet in spletne imenike

Lokalno iskanje na Google

59% uporabnikov uporablja iskalnik Google za iskanje lokalne ponudbe!

Mobilno iskanje

95% uporabnikov mobilnih naprav išče informacije o lokalni ponudbi!

Odlična konverzija

Ko najdejo kontakt, 77% uporabnikov mobilnih naprav pokliče ali obišče v roku 1 ure!