KJE LAHKO OBJAVIM PODATKE PREKO GEOSPLETA?

Naša partnerska mreža trenutno zajema vse najpomembnejše online zemljevide in navigacijske platforme in sicer,   Google Maps, Apple Maps, TomTom Maps, Here Maps, Waze, Navmii, Foursquare, GPSlistings, Bing *, Uber*.

Preko naše aplikacije se lokacijski podatki podjetja objavijo in sinhronizirajo v celotnem ekosistemu lokacijskih platform,  ter vseh navigacijskih produktih največjih proizvajcev v branži, kot so  npr. Garmin, Magellan, Becker, Opel, Renault, Copilot, Sygic, Navigon, Fiat, Renault,  če jih naštejemo samo nekaj.

* Dostopno samo v državah, kjer je trenutno prisoten Bing in Uber.

KAJ JE VKLJUČENO V CENI PAKETA?

V ceno so vključene naslednje storitve:

 • Priprava podatkov za objavo,
 • Distribucija podatkov preko partnerske mreže,
 • Optimizacija in sinhronizacija podatkov,
 • Avtomatsko vzdrževanje podatkov v obdobju 1 leta,
 • Neomejeno posodabljanje podatkov v obdobju vzdrževanja,
 • Email podpora.

KATERE PODATKE LAHKO OBJAVIM?

Objavite lahko naslednje podatke:

 • Naziv lokacije/blagovne znamke,
 • Poslovni naslov lokacije,
 • Kontaktni podatki: telefon, e-naslov, web URL
 • Glavna dejavnost;
  Dodatne dejavnosti,
 • Ključne besede;
 • Delovni čas,
 • Fotografije,
 • Logotip,
 • Opis.

*Objavljeni podatki se lahko razlikujejo glede na posamezno platformo oz. končni produkt.

ALI LAHKO PODATKE SPREMINJAM?

Vaše podatke lahko spremenite  kadarkoli v uporabniškem računu oz. nam spremembe preprosto sporočite po emailu.  V primeru, da se vaši podatki ne spremenijo, naš sistem vaše obstoječe podatke preverja in potrjuje na meečni ravni.  Tako zagotovimo, da so vaši podatki ažurni in točni povsod.

KAKŠEN JE POSTOPEK OBJAVE?

Ob naročilu storitve in plačilu predračuna vam pošljemo povezavo, kjer potrdite točnost podatkov, nato pa pričnemo z postopkom objave.  Po opravljenih vpisih prejmete potrditev ter račun za storitev. Od datuma izdanega računa se šteje 1 letno obdobje vzdrževanja podatkov.

KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM DA BO LOKACIJA VIDNA?

Posamezne platforme, proizvajalci navigacij, avtomobilov in aplikacij imajo različne roke za posodobitve podatkov v svojih produktih. Informacije o posodobitvah so dostopne na njihovih spletnih straneh. Na urnike objav GeoSplet nima vpliva. Naše priporočilo – hitreje kot se opravi vpis, prej bo lokacija vidna oz. posodbjena v končnih produktih.

KAJ SE ZGODI, ČE PO PRETEKU 1-LETNEGA OBDOBJA NE OBNOVIM STORITVE?

Pred iztekom letnega obdobja vas kontaktiramo in pošljemo ponudbo za obnovitev. V primeru, da ne podaljšate storitve, vaše podatke odstranimo iz naše aktivne baze ter prenehamo z vzdrževanjem, preverjanjem in potrjevanjem podatkov. Nekteri produkti bodo še naprej prikazovali vaše zadnje posdobljene podatke, kar je odvisno od njihovih pogojev o uporabi podatkov. Nekatere platforme pa podatke osvežujejo mesečno, kvartalno oz. vsaj 1-x letno. Prav tako se pogoji objave konstantno spreminjajo in lahko se zgodi, da vaši podatki več ne bodo objavljeni oz. sinhronizirani v novih posodobitvah. Obnovitev storitve omogoča, da so vaši podatki 100% vidni povsod.

ALI LAHKO Z VAŠO STORIVIJO OBJAVIM  PODATKE V GOOGLE MAPS?

Tako je. V prieru da nimate verificirane lokacije v stortivi  Google My Business potem to za vas brezplačno uredimo mi. Po verifikaciji vašega vnosa podatke optimiziramo ter izvedemo prenos lastništva na vas.

KAKO JE V PRIMERU, DA ŽE IMAMO POTRJENO LOKACIJO V GOOGLE MAPS? 

V tem primeru lokacije ni mogoče vnesti ali posodobiti z naše strani. Dostop do urejanja imate samo vi.

V NEKATERIH NAVIGACIJAH SMO ŽE VIDNI. ALI JE VPIS POTREBEN?  

Obstaja verjetnost,  da je vaša lokacija že vidna v nekaterih navigacijskih produktih, saj platforme črpajo lokacijske podatke o podjetjih iz različnih virov, kot so lokalni imeniki in javne baze podjetij.  Vendar so to ne preverjeni, pogosto netočni podatki in brez ključnih vsebin.

Pomembno je, da vašo lokacijo potrdite, vaše aktualne vsebine pa sinhronizirate v vseh  zemljevidih in navigacijskih platformah.  Zaradi tega ste vidni na širšem naboru medijev. Pridobite tudi zaupanje iskalnikov, vaše možnosti prikaza med iskalnimi zadetki se povečajo tudi na iskanja izven vaše glavne dejavnosti.   

Vse to lahko preko našega sistema uredite v samo nekaj minutah.